Патент на користу модель № 116320 "Культиватор-рослинопідживлювач" - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Чаплінський, Андрій Петрович; Чаплинский, Андрей Петрович; Chaplinskyi, Andrii; Кошовий, М. О. (Державний реєстр патентів України, 2017)
Культиватор-рослинопідживлювач містить раму з причіпним пристроєм та приєднаними до неї секціями робочих органів, на яких за допомогою призм та бокових тримачів закріплені стійки робочих органів. При цьому стійки робочих органів виконані у вигляді прямих призм, основою яких є рівнобічні трапеції, а в тримачах виконані отвори відповідної форми.
Keywords: робочі органи; культиватор; рослинопідживлювач