Опис до патенту на корисну модель № 50685 "Плуг" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2010)
Плуг, що включає раму з причіпним пристроєм, корпуси, передплужники та опорне колесо з гвинтовим механізмом, який відрізняється тим, що він обладнаний гідроструминною установкою для розрізання матеріалів, соплові головки якої встановлені на носках лемешів
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; ґрунтообробна машина; машина для основного обробітку ґрунту