Формування регіонального ринку молока - Болтянська, Лариса Олексіївна (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: Попит та пропозиція на сьогоднішній час є основними елементами ринкового середовища, які формують ринок молока, функціонування яких також потребує об’єктивної оцінки. Саме попит на ринку молока забезпечує стабільність та впевненість у товаровиробників всіх категорій та підприємств молочної промисловості. При цьому формування пропозиції, відповідно валового виробництва молока здійснюється в залежності від кількості поголів’я тварин молочного стада, їх продуктивності, інтенсивності технологій та фондомісткості галузі.
Комар А. С. Формування регіонального ринку молока. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 115-117.
Keywords: молоко; ринок молочної продукції; виробництво; сільськогосподарські підприємства