Підвищення ефективності функціонування молочно-товарної ферми на прикладі ПП «Могучий» Мелітопольського району Запорізької області - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; et al. (My University, 2021)
Одним з головних напрямків ефективного ведення молочного скотарства в сучасних умовах є перехід галузі на промислову основу шляхом нового будівництва або техніко-технологічної реконструкції наявних ферм за перспективними енерго- та ресурсозберігальними технологіями.
Keywords: годівля корів; якість молока; утримання корів; раціон дійних корів