Изменение клейковины пшеницы в процессе хранения в зернохранилище с применением охлаждения - Ялпачик, Володимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Верхоланцева, Валентина Александровна; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Verkholantseva, Valentyna (ДДАУ, 2016)
UK:Розглядаються лінійні і нелінійні залежності, які прогнозують ефективність зберігання пшениці за певних температур і термінів зберігання. Досліджено такий показник якості зерна пшениці, як клейковина, після охолодження в зерносховищі, за різних температурних режимів зберігання. Залежності, отримані за допомогою програми MathCad, дозволяють прогнозувати змінення впливу умов зберігання на рівень клейковини, а також рекомендувати оптимальні технологічні параметри зберігання пшениці.
Keywords: зберігання; зерносховище; зерно; пшениця