Методика формування ціни на дорадчі послуги - Якунічева, Анастасія Юріївна; Якуничева, Анастасия Юрьевна; Yakunicheva, Anastasiia (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2014)
UK : В дослідженні приведена методика формування ціни на дорадчі послуги відповідно до 3 основних видів: фіксованої, змінної та комбінованої. Розкриті складові елементи кожного способу ціноутворення.
Keywords: дорадчі послуги; ціноутворення; ціна послуг; фіксована оплата; змінна оплата; комбінована оплата