Патент на корисну модель № 23177 "Контейнерна сушарка для насіння вищих репродукцій" - Дідур, Володимир Аксентійович; Дидур, Владимир Аксентьевич; Didur, Volodymyr; Ткаченко, О. В. (My University, 2007)
Корисна модель відноситься до галузі сільського господарства, а саме сушіння термолабільних (нестійких до температури) матеріалів, переважно насіння соняшнику й інших насінь вищих репродукцій, а також для охолодження і вентилювання насіння у процесі збереження, прогріву перед посівом після зимового збереження
Keywords: сільське господарство; сушіння термолабільних матеріалів; термолабільні матеріали; насіння соняшнику; охолодження насіння; вентилювання насіння; сушіння зерна; нагрівально-дуттьовий пристрій повітряного середовища; сушильні блоки