Методичні рекомендації з організації анімаційних послуг у позанавчальній діяльності студентів - Нестеров, Олексій Сергійович; Nesterov, Oleksii; Абдуллаєв, Алтай Карам-Огли; Abdullaev, Altai; Кубрак, Сергій Іванович; Kubrak, Serhii (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
UA: У статті розглядаються методичні рекомендації щодо організації анімаційних послуг у позанавчальній діяльності студентів. Акцентується увага на важливості анімаційних програм для фізичного та психоемоційного оздоровлення молоді, розвитку комунікативних навичок та творчого потенціалу. Надаються практичні поради з планування та проведення анімаційних заходів, враховуючи сучасні підходи та інноваційні технології. /// EN: The article presents methodological recommendations for organizing animation services in students’ extracurricular activities. It emphasizes the importance of animation programs for the physical and psycho emotional well-being of youth, the development of communication skills, and creative potential. Practical advice is provided on planning and conducting animation events, taking into account modern approaches and innovative technologies.
Methodological recommendations for organizing animation services in students’ extracurricular activities
Keywords: анімаційні послуги; позанавчальна діяльність; студентська молодь; оздоровлення; комунікативні навички; творчий потенціал; інноваційні технології; animation services; extracurricular activities; student youth; well-being; communication skills; creative potential; innovative technologies