Удосконалення навчання фізики за допомогою інформаційних технологій. - Аврамов, В. О., здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти; Дяденчук, Альона Федорівна (My University, 2024)
Сучасні тенденції розвитку цифрових технологій вносять корективи в усі сфери життя. Не є винятком й освітній процес. Інформаційні технології можуть значною мірою покращити процес навчання фізики [1-3], поліпшуючи засвоєння матеріалу, допомагаючи в створенні інтерактивних занять та забезпечуючи здобувачів освіти можливістю вивчати фізику в більш доступний та захоплюючий спосіб. Тому актуальним є розвиток та впровадження сучасних педагогічних підходів, які базуються на використанні цифрових технологій в освітньому процесі. Метою даного дослідження є аналіз ІТ-підходів у навчанні фізики з подальшою апробацією цих підходів в освітньому процесі.