Управління технологічними процесами на молочній фермі - Помазан, А. (ТДАТУ, 2021)
Найгострішою економічною проблемою в тваринництві продовжує залишатися низька конкурентоспроможність вітчизняної продукції, обумовлена високими витратами ресурсів – кормів, робочого часу, енергії на отримання продукції, обслуговування тварин, технічного оснащення ферм і застосування сучасних ресурсозберігаючих технологій.
Keywords: ресурсозберігаючі технології; рентабельність; машини; управління технологічними процесами; ресурсозберігаючі доїльні установкии; роздавачі-змішувачі