Організація позааудиторної самостійної роботи студентів при навчанні їх іноземної мови професійного спрямування - Мунтян, Світлана Геннадіївна; Мунтян, Светлана Геннадиевна; Muntian, Svitlana (My University, 2010)
UK: В статті розкрито поняття самостійної позааудиторної роботи студентів, визначено особливості організації самостійного позааудиторного читання іншомовних текстів при навчанні студентів-аграріїв іноземної мови професійного спрямування, розглянуто підходи до формування змісту навчальних матеріалів. RU: В статье раскрыто понятие самостоятельной внеаудиторной работы студентов, определены особенности организации самостоятельного внеаудиторного чтения иноязычных текстов при обучении студентов-аграриев иностранному языку для профессиональных целей, рассмотрены подходы к формированию содержания учебных материалов. EN: The article discusses the notion of independent student learning, defines organization peculiarities of extracurricular independent reading of foreign language texts in the context of academic profession-related preparation of students of agricultural majors, as well as considers various approaches to the contents formation of academic material.
Organization of extracurricular independent student learning in the context of profession-related foreign language training
Организация внеаудиторной самостоятельной работы студентов при обучении их иностранному языку для профессиональных целей
Keywords: самостійна робота студентів; іноземна мова професійного спрямування; позааудиторне читання