Опис до патенту на корисну модель № 124948 "Ручний засіб механізації для сільськогосподарських робіт" - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Шульга, Олександр Володимирович; Шульга, Александр Владимирович; Shulha, Oleksandr (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Ручний засіб механізації для сільськогосподарських робіт містить раму, опорні колеса, робочі органи, рукоятки. Додатково обладнаний мотор-колесами, джерелом їх живлення та приладами їх керування, розміщеними на рукоятках, і гіроскутером, прикріпленим до рами, опорні колеса якого розміщені в площині мотор-коліс
Keywords: механізація; сільськогосподарські роботи; робочі органи; опорні колеса