АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2013)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у травні.
Keywords: день Перемоги; День Землі; писанки; зліт відмінників; екологія; студентське самоврядування; День молодого науковця; міжнародні зв'язки ТДАТУ; кафедра маркетингу; Кам'яна Могила; кримські мандри; Містер ТДАТУ