Пріоритети страхового ринку в інклюзивних умовах - Чкан, Ірина Олександрівна; Chkan, Iryna (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Поняття інклюзії давно не нове в економічних процесах, які відбуваються як в складних умовах так і на стадії розквіту. В обставинах будь-якого характеру зацікавленість громадян в діяльності і процесах визначає результативність цих процесів та діяльності. Включення громадян в загальноекономічні процеси всіма способами пов’язано з формуванням належного рівня фінансової грамотності населення, культури здійснення господарських операцій, забезпечення рівних умов життя, а відтак сприянні економічному прогресу.
Keywords: фнансова інклюзія; страхування; фінансове середовище