Методичні аспекти проведення польової навчальної практики з ландшафтної екології для студентів-екологів ТДАТУ - Ганчук, Максим Миколайович; Ганчук, Максим Николаевич; Hanchuk, Maksym; Федюшко, Марина Петрівна; Федюшко, Марина Петровна; Fediushko, Maryna (ТДАТУ, 2017)
Uk: Розглянуто завдання і зміст навчальної польової практики з ландшафтної екології. Наведено міжпредметні зв’язки практики з іншими навчальними дисциплінами. Проаналізовано структуру ландшафтно-екологічної навчальної практики. En: The tasks and the content of the field practical training in landscape ecology. The relations of practical training with other subjects are provided. The structure of landscape and environmental education practices.
Methodical aspects of the field practical training performance in landscape ecology for students of ecologist in TSATU
Keywords: landscape and environmental education practice; landscape; field studies; ландшафтно-екологічна навчальна практика; ландшафт; польові дослідження