Автоматична закатна машина для виробництва консервів - Хмура, Ю. Ю. (ХДУХТ, 2020)
Якість консервів залежить від дотримання технологічних операцій виробництва. Одним із найважливіших і найвідповідальніших процесів в виробництві консервів є закатування банок, так як від технології цього процесу і подальшої герметичності банок залежить якість та термін зберігання консервованої продукції.
Keywords: консерви; закатування банок; зберігання консервованої продукції; Easy Open; маркування кришок