Торговельно-економічне співробітництво України та Європейського Союзу - Щевелєва, О. В. (My University, 2019)
В сьогоднішніх умовах розвитку світової економіки та глобалізації всіх її інтеграційних процесів, Україна, як держава з високим потенціалом, не може бути осторонь процесів, що відбуваються на зовнішньому ринку послуг. Відносини України та Європейського Союзу сьогодні мають особливе значення для визначення Україною своїх власник перспектив майбутнього та підвищення рівня міжнародних торговельних контактів з іншими державами світового ринку.
Keywords: Європейський Союз; світовий ринок; торговельні контакти; український експорт