Історія та культура України: метод. рекомендації до самостійної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" заочної форми навчання з галузі знань 07 "Управління та адміністрування" - Михайлов, Володимир Вікторович; Михайлов, Владимир Викторович; Mykhailov, Volodymyr (Мелiтополь: ФО-П Однорог Т. В., 2020)
Методичні рекомендації до самостійної роботи розроблені відповідно до робочої програми з дисципліни "Історія та культура України" для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" заочної форми навчання в галузі знань 07 "Управління та адміністрування" Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. Матеріали містять програму дисципліни, методичні рекомендації. основні терміни, тестов і перелік найважливіших подій, спмсок літератури.
Keywords: методичні рекомендації; самостійна робота; історія України; культура України