Визначення параметрів датчика анормальних режимів роботи асинхронного двигуна - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina (ХНТУСГ, 2005)
UK: Запропоновано теоретичний інструментарій щодо визначення параметрів датчика анормальних режимів роботи асинхронного двигуна. RU: Предложена методика для определения параметров датчика анормальных режимов работы асинхронного двигателя. EN: The technique for definition of sensor parameters of abnormal modes the asynchronous motor.
Определение параметров датчика анормальных режимов роботы асинхронного двигателя
The definition of sensor parameters of abnormal models the asynchronous motor
Keywords: асинхронний електродвигун; лямбда-діод; транзистор; рівняння; параметри датчика