Проблеми контролю якості аудиторських послуг - Сахно, Людмила Анатоліївна; Сахно, Людмила Анатольевна; Sakhno, Liudmyla (My University, 2010)
В статті розглянуто проблеми та перспективи контролю якості аудиторських послуг в Україні.
Keywords: контроль якості; аудиторські послуги; міжнародний досвід; аудитори; Дисциплінарна комісія АПУ; добровільний аудит