День енергетика - велике свято великого факультету - Турчина, С. (My University, 2013)
Щороку 22 грудня, в день зимового сонцестояння, в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем І найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ