Держава в смартфоні - Захарчук, І. Ю. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2021)
Держава повинна стати сервісом: допомагати одним швидко отримувати послуги, а іншим - чесно виконувати свою роботу. Ця ідея лягла в основу концепції розвитку цифрової держави в Україні та бренду "Дія" ("Держава і я"). "Дія" - це додаток і сайт, які об'єднають в єдиному електронному вікні усі послуги, які надає держава громадянам і бізнесу. Вона зможе максимально спростити і прискорити будь-яку взаємодію людини з державою, зробивши максимум процесів електронними та автоматичними, щоб чиновник особисто не впливав на термін отримання довідки або видачі дозволу.
Keywords: держава; державні послуги; система електронного адміністрування; електронний кабінет громадянина