Опис до патенту на корисну модель № 118645 "Спосіб отримання прозорої плівки ZnO, легованої алюмінієм" - Хрипко, С. Л.; Кідалов, В. В.; Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Спосіб отримання плівки ZnO, легованої алюмінієм, в якому плівка отримується за допомогою методу спрей-піролізу: для утворення плівок ZnO використовується розчин 0,15 М ацетату цинку Zn(CH3CO2)2 з сумішшю ізопропілового спирту та дистильованої води
Keywords: плівка ZnO; методу спрей-піроліз; виготовлення тонких прозорих оксидних плівок; створення напівпровідникових лазерів