Асимптотична поведінка імпульсно-збуреного параболічного включення з нескінченною кількістю імпульсних компонент фазового вектору - Капустян, Олексій Володимирович; Жук, Тетяна Юріївна; Перестюк, Юрій Миколайович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
UA: У роботі вивчаються умови стійкості рівномірних атракторів імпульсних параболічних включень. /// EN: The paper studies the stability conditions of uniform attractors of impulsive parabolic inclusions.
Keywords: параболічне включення; імпульсне збурення; стійкість; parabolic inclusion; impulsive perturbation; stability