Аналіз впливу рівня початкових знань з математики на результати навчання студентів - Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia; Халанчук, Лариса Вікторівна; Халанчук, Лариса Викторовна; Khalanchuk, Larysa (ДДМА, 2017)
Кінцевою метою цих досліджень є розробка і впровадження комп’ютерної програми для обробки великої бази даних електронного журналу як основної структурної ланки системи моніторингу якості навчального процесу в ТДАТУ. Програма повинна передбачати ієрархічну мережу користувачів в межах їх компетенції: студенти, викладачі, завідувачі кафедр, куратори академічних груп, декани, проректори, ректор.
Keywords: моніторинг; електронний журнал; навчання студентів; вплив рівня початкових знань; початковий рівень знань; рейтинг завдань ВТ; кореляційний аналіз; адаптаційні курси для студентів; кореляційні зв’язки з фізикою; кореляційні зв’язки з вищою математикою