Патент на користу модель № 115712 "Мостовий засіб для сільськогосподарських робіт" - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Шульга, Олександр Володимирович; Шульга, Александр Владимирович; Shulha, Oleksandr (Державний реєстр патентів України, 2017)
Мостовий засіб для сільськогосподарських робіт, що містить раму, силову установку, ширококолійне самохідне шасі з пневматичними колесами, розміщеними на колісних візках, трансмісійну систему їх приводу або мотор-колеса, сільськогосподарське знаряддя, причому колісні візки додатково оснащені пристроєм для оперативної зміни колії, що включає Г-подібну стійку з електро- або механічним приводом повороту коліс, вісь якого зміщена від центральної осі колеса.
Keywords: силова установка; ширококолійне самохідне шасі; колеса; ось колеса