Навчально-виховні цілі та завдання занять з англійської мови міжкультурної спрямованості - Шевченко, Світлана Петрівна; Шевченко, Светлана Петровна; Shevchenko, Svitlana (My University, 2018)
Викладачі іноземних мов постійно вивчають нові слова або правила граматики, їх заняття повинні бути творчими, сучасними та культурно- орієнтовними. Освіта спрямована на комунікацію, оцінку розмаїття та культурний спадок допоможе виховати майбутні покоління з такими цінностями, які допоможуть зробити світ щасливішим, більш дружелюбним та зрозумілим.
Keywords: культурологічний аспект; мотивація студентів; джерело аутентичних матеріалів