Роль інформаційних технологій в системі професійної підготовки магістрів з цивільної безпеки - Бурич, К. О.; Яцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич (My University, 2018)
Стрімкий розвиток інформаційних технологій, активізація інтеграційних процесів у вищій освіті, глобалізація світової економіки, динамічні зміни на ринку праці зумовлюють потребу у фахівцях-професіоналах нової генерації в галузі цивільної безпеки і ставлять принципово нові вимоги до їхньої професійної підготовки. Ефективність їх виконання значною мірою пов'язана з реформуванням системи вищої освіти в Україні на всіх рівнях, розробкою перспективних моделей підготовки висококваліфі-кованих, конкурентоздатних фахівців у галузі цивільної безпеки, зокрема магістрів, відповідно до світових стандартів.
Keywords: цивільна безпека; інформаційні технології; професійна підготовка магістрів; навчальний матеріал