Опис до патенту на корисну модель № 123284 "Стрічковий транспортер-гранулятор" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Стрічковий транспортер-гранулятор містить привідну та натяжну станції, транспортуючу стрічку. Транспортуюча стрічка виконана із внутрішніми конічними виїмками, що формують пташиний послід у гранули
Keywords: стрічковий транспортер-гранулятор; транспортуюча стрічка; гранули; сільське господарство; хімічні підприємства; харчові підприємства