Огляд існуючих конструкцій струминних гомогенізаторів молока - Заугольніков, М. С. (My University, 2018)
Аналіз конструкцій гомогенізаторів з роздільною подачею жирової фази для порівняння струминних гомогенізаторів різних типів.
Keywords: гомогенізація молока; протитечійно–струминний гомогенізатор; жирова фаза