Роль аудіювання у формуванні комунікативної компетенції студентів немовних спеціальностей - Супрун, Олена Миколаївна; Супрун, Елена Николаевна; Suprun, Olena (My University, 2018)
Оскільки аудіювання виступає базовим умінням, оволодіння яким є умовою оволодіння іноземною мовою взагалі, то саме в процесі формування аудитивних умінь з’являються сприятливі умови для розвитку комунікативної компетентності студентів немовних спеціальностей, а вона, всвою чергу, є важливим чинником формування членів новітнього суспільства за умов постійного технічного та суспільного процесу
Keywords: комунікативно орієнтоване навчання; крос-культурна комунікація; акустичний аспект; перцептивний аспект; звукове оформлення мовлення; іноземна мова; аудіювання