Ділова гра як інтерактивний метод навчання майбутніх технологів харчової галузі - Нестерова, Ю. В.; Nesterova, U. V.; Попова, О. І.; Popova, O. I. (ТДАТУ, 2018)
UK: У статті розглянуто поняття навчальної ділової гри, яка моделює різні аспекти професійної діяльності здобудачів освіти і забеспечує умови комплексного використання набутих знань та практичних умінь, що сприяє підвищенню якості професійної діяльності. EN: The article discusses the concept of business game, which creates different aspects of professional activity educational applicants and provide the condition for a complex usage the given knowledge and practical skills, that leads to the improvement of professional activity quality.
Business game as interactive method of studying future technologists of food branch
Keywords: ділова гра; інтерактивне навчання; професійна діяльність; виробнича ситуація; інтерактивні педагогічні технології; business game; interactive studying; professional activity; working situation; interactive pedagogical technologies