Аналіз роботи технологічної лінії розподілу гною на фракції - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (My University, 2020)
Традиційна змивна система гноєвидалення передбачає будівництво та експлуатацію великої кількості відстійників для природного біологічного знезараження стічних вод відповідно до санітарно-гігієнічних норм. Значні обсяги сховищ, висока швидкість їх заповнення, виведення земельних ділянок із системи землекористування, екологічні проблеми, що виникають при експлуатації відстійників, вимагають застосування нового підходу до вирішення проблеми.
Keywords: змивна система гноєвидалення; шнекове сепарування; тваринницькі стоки; прес-шнековий сепаратор FAN PSS; сепарація; гнойова маса