Cуть і роль культури менеджменту в культурі організації - Тітієвська, Д. В. (ТДАТУ, 2020)
Однією з головних складових культури організацій є культура менеджменту, вона є основою всієї культури організації. Відносини працівників менеджменту, система цінностей, якими вони керуються, матеріально-технічне оснащення управлінських процесів, умови праці управлінців. Саме тому в даний момент ця тема є досить актуальною.
Keywords: менеджмент; культура менеджменту; культура умов праці; культура документації