Сучасні проблеми енергетики та можливі способи їх вирішення - Григоренко, Віктор; Мигуля, Вікторія бакалавр (Київ, 2023)
У теперішній час українська енергетика зустрілася з переліком нових загрозливих викликів. Цей процес продовжується, оскільки очікується, що опалювальний сезон буде надзвичайно складним. Енергетична інфраструктура надзвичайно дорога, потребує великих інвестицій, зваженої політики. Україна ж не має достатньо ресурсів для експериментів та легковажних рішень.