Система імпульсної високочастотної електромагнітної обробки води в теплообмінних апаратах. Опис до патенту на корисну модель № 154502. Україна - Кюрчев, Володимир Миколайович; Бережецький, Олександр Васильович; Мовчан, Сергій Іванович (My University, 2023)
Корисна модель належить до галузі теплоенергетичної та теплотехнічної промисловості і призначена для захисту, очищення, знищення та запобігання утворенню відкладів за рахунок видалення шарів відкладів при безреагентній обробці металоконструкцій внутрішніх поверхонь нагріву під час експлуатації парових та водогрійних котлів, теплообмінних апаратів, пароводяних та водяних підігрівників.
Keywords: примусова циркуляція мастила; водяне охолодження мастила; водопідготовка; контроль і обробка води; теплообмінний апарат