Екологічний моніторинг стану дубового гаю селища В'ячеславка - Вельчева, Людмила Григорівна; Вельчева, Людмила Грирьевна; Velcheva, Liudmyla; Гнатів, О. В.; Васін, В. А. (МДПУ ім. Б. Хмельницького, 2015)
UK: У статті розглянута проблема актуальності здійснення екологічного моніторингу лісів, головним завданням якого є спостереження і контроль за динамікою стану лісових насаджень під впливом антропогенних факторів і попередження критичних ситуацій, шкідливих або загрозливих для їх нормального функціонування, а також прогнозування змін в них. EN: The problem of the actuality of the realization of environmental monitoring of forests is considered in this article. The main task is to monitor and control the dynamics of the state of the forest plantations under the influence of anthropogenic factors and warning of critical situation, harmful or threatening their normal functioning and also the prediction of the changes in them.
Еcological monitoring of oak grove in village V’yacheslavka
Keywords: екологічний моніторинг; стан деревостану; клас бонітету