Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 17451 "Пристрій для подачі зерна кормоприготувальної машини" - Катюха, А. А.; Галько, Сергій Віталійович; Галько, Сергей Витальевич; Halko, Serhii; Смуригін, В. М. (Державний департамент інтелектуальної власності України, 2006)
Пристрій для подачі зерна кормоприготувальної машини, що містить завантажувальний бункер з поворотною засувкою, який відрізняється тим, що завантажувальний бункер має рухому стінку з механізмом регулювання і демпферним пристроєм, причому поворотна засувка має пристрій для регулювання кута відхилення в автоматичному режимі
Keywords: кормоприготувальна машина; зерно; завантажувальний бункер; поворотна засувка; демпферний пристрій