Доцільність використання слайдових презентацій в навчальному процесі. - Сабо, Андрій Георгійович; Сабо, Сільвія (My University, 2024)
презентації, створені за допомогою програми Microsoft PowerPoint, що є найбільш відомим для цього програмним забезпеченням, та інших, менш популярних засобів, знайшли широке застосування як в сфері бізнесу (насамперед в менеджменті), так і в сфері навчанні. Через дещо вимушену популяризацію дистанційного навчання в Україні, електронні засоби навчання, а отже і презентації, все більш широко застосовується в закладах освіти України для різних форм навчальної роботи, і керівництво закладів освіти певною мірою сприяє такому їх застосуванню.