Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 5003 "Струмознімач" - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Леонова, А. В.; Петров, В. Ф. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2005)
Струмознімач, що складається з маточини, яка встановлена на валу, та контактних кілець І контактних щіток, який відрізняється тим, що контактні кільця установлені на маточині і розташовані вздовж вала, причому контактні кільця мають однакові розміри, а маточина виконана рознімною
Keywords: струмознімач; маточина; електротехніка; конструкція струмознімаючого приладу