Опис до патенту на корисну модель № 134300 "Пристрій підзарядки електромобіля" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Риженко, О. І. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Пристрій підзарядки електромобіля включає акумуляторні батареї, контролер, електродвигун, причому додатково встановлено електрогенератор, двигун Стирлінга, який включає нагрівач та охолоджувач, також встановлено теплообмінник утилізації теплоти електродвигуна і теплообмінник утилізації теплоти контролера
Keywords: пристрій підзарядки електромобіля; акумуляторні батареї; контролер; електродвигун; електрогенератор; двигун Стирлінга; теплообмінник утилізації теплоти електродвигуна; теплообмінник утилізації теплоти контролера; електротранспорт; конструювання електромобілів