Удосконалення технології виробництва сушених перших страв (23ХТД. 10601556.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» - Дондик, Ганна Павлівна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва борщу, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та представлені розроблені рецептури виготовлення сушених перших страв. Розглянута та описана загальна технологія виробництва борщу. Описані результати органолептичної оцінки контрольного та дослідного варіантів. Розраховано економічну ефективність виробництва сушених перших страв на прикладі борщу Розглянуто охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях.
Keywords: перші страви; борщ; функціональні властивості; технологія виробництва; органолептична оцінка