Проблеми розвитку малого бізнесу в Україні - Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna (My University, 2017)
UK: Розвиток малого підприємництва є одним із найпріоритетних напрямів розвитку економіки. Для України на сьогоднішній день особливо актуальним є розробка та реалізація обґрунтованої та ефективної державної політики підтримки розвитку малого бізнесу та стимулювання такої підприємницької діяльності, що є основою економічного та соціального добробуту держави.
Keywords: розвиток малого підприємництва; розвиток малого бізнесу в Україні; оподаткування суб’єктів малого підприємництва; економіка України; податкова політика в Україні