Методика розвитку швидкісно-силових якостей юних борців вільного стилю 12-13 років - Абдуллаєв, Алтай Карам-Огли; Абдуллаев, Алтай Карам-Оглы; Abdullaev, Altai; Ребар, І. В. (My University, 2021)
Підготовка борців вільного стилю вимагає раннього початку занять спортом, багаторічного наполегливого тренування, відсутності в ній серйозних методичних вад. У зв’язку з постійним підвищенням спортивних результатів, борцям висуваються все більш серйозні вимоги у підготовці до змагань, збільшенні фізичних і психологічних навантажень, більш інтенсивних тренувань, однією з основних складових яких є прояв силових якостей.
Keywords: спорт; тренування; борці вільного стилю; розвиток швидкісно-силових здібностей; діти 12-13 років; початкова підготовка; педагогічний експеримент