Функціонування підприємств аграрного сектору економіки: фінансові аспекти господарювання в умовах кризи - Трусова, Наталя Вікторівна; Трусова, Наталья Викторовна; Trusova, Natalia (ТДАТУ, 2013)
Розглянуто основні проблемні аспекти функціонального розвитку підприємств аграрного сектору економіки при здійсненні фінансово-інвестиційної діяльності та визначено чинники втрати фінансової активності під впливом фінансових ризиків.
Keywords: аграрний сектор економіки; фінансові ресурси; фінансові ризики