Визначення потенціалу плоских зон напівпровідникового електроду в розчині електроліту - Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona; Кідалов, В. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Інтерес до отримання екологічно чистих джерел енергії і досі не зменшується. Це стало своєрідним поштовхом до вивчення поруватих напівпровідників отриманих методом електрохімічного травлення і, відповідно, процесів, що відбуваються на межі поділу напівпровідник-розчин електроліту. Вивчення даної межі має як фундаментальне, так і практичне значення. Спроба вивчення і маніпулювання цими процесами на більш тонкому (атомному) рівні знайшли нові можливості застосування в мікроелектроніці, екологічної реабілітації, виробництві датчиків, сонячних батарей, тощо.
Keywords: енергія; електрод; електроліт-porous-ZnSe; розчин електроліту