Електронне врядування в умовах розвитку інформаційного суспільства - Ткаченко, М.; Сизоненко, Олена Василівна; Сизоненко, Елена Васильевна; Syzonenko, Olena (ТДАТУ, 2018)
Сьогодні впровадження електронного урядування в Україні здатне змінити саму природу влади, зробити її більш прозорою та підконтрольною громадськості. З точки зору взаємодії з громадськістю е-урядування є продовженням впровадження принципу «єдиного вікна», але мінімізує особисту присутність громадянина та об’єднує в одному місці набагато більше послуг. Воно створює умови для нормального розвитку бізнесу, поліпшення інвестиційного клімату, зростання економіки, а також забезпечує реальну участь громадян у політичних процесах.
Keywords: інформаційні технології; державне управління; електронне урядування; упровадження Е-уряду; об’єднання територіальних громад