Аналіз технологічного процесу механізованого збирання рицини в умовах південного лісостепу України - Дідур, Володимир Володимирович; Didur, Volodymyr; Журавель, Дмитро Павлович; Zhuravel, Dmytro (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Аналіз технологічного процесу механізованого збирання рицини в умовах Південного Лісостепу України є важливою темою для аграрної галузі, оскільки рицина (Ricinus communis) є перспективною технічною та медичною культурою, зокрема для отримання олії, яка використовується у різних галузях промисловості.
Keywords: рицин; збирання рицини; механізоване збирання рицини