Розвиток медичного страхування: світовий та вітчизняний досвід - Івченко, А. Г. (Запоріжжя: Видавництво ЗНУ, 2019)
З соціально-економічної точки зору медичне страхування є однією з найважливіших складових національних систем охорони здоров’я. Воно є формою захисту від ризиків, що загрожують здоров’ю та життю людини
Keywords: медичне страхування; система охорони здоров’я; особисте страхування; страхова медична допомога