Побудова розрахункової моделі відносного руху причіпного зернозбирального агрегату - Булгаков, В. М.; Гриник, І. В.; Леженкін, Олександр Миколайович; Леженкин, Александр Николаевич; Lezhenkin, Oleksandr (ТДАТУ, 2010)
UK: В статті наводиться розрахункова схема причіпного збирального агрегату, аналіз діючих на нього сил та методика побудови математичної моделі відносного руху причіпного зернозбирального агрегату у вигляді диференційних рівнянь. RU: В статье приводится расчетная схема прицепного уборочного агрегата, анализ действующих на него сил и методика построения математической модели относительного движения прицепного зерноуборочного агрегата в виде дифференциальных уравнений. EN: In article the settlement scheme of the hook-on harvest unit, the analysis of forces operating on it and a technique of construction of mathematical model of relative movement of the hook-on grain-harvesting unit in the form of the differential equations is resulted.
Построение расчетной модели относительного движения прицепного зерноуборочного агрегата
Construction of settlement model of relative movement of the hook-on grain-harvesting unit
Keywords: диференційні рівняння; відносний рух; причіпний зернозбиральний агрегат; розрахункова схема; очос рослин